OKTATÓK

Képzésünk során résztvevőink interaktívan tanulhatnak a szakma kiválóságaitól. Oktatóink között szerepelnek elismert munka- és szervezetpszichológusok, vezető tanácsadók, coach, fejvadász és pszichiáter szakember is.

Ügyvezető igazgató & senior tanácsadó, munka- és szervezetpszichológus, közgazdász

Füzér Gábor

Assessment Systems Hungary Kft.

Pszichológus és közgazdász, az Assessment Systems Hungary ügyvezető igazgatója. Szakterülete a személyiség, a vezetői identitás és vezető-csapat egymásrahatás. Nem tagadja, hogy hiába képzi és választja ki már évek óta a vezetőket, időnként ő maga is hibát vét vezetőként. Saját vezetői válságai sokat hozzátettek ahhoz, hogy megértse a vezetőket körülvevő jelenségeket, és hogy ne csak a nagyítón keresztül lásson rá egy-egy problémára.

 


Munkapszichológus, fejvadász

Földi Miklós Dániel

Megbízható munkatársak

Munka és szervezetpszichológus, fejvadász. Több mint 15 éve dolgozik, HR területen, mint toborzói és szervezet fejlesztő, fejvadász. Szakterületei viselkedés alapú toborzás, vezető kiválasztás, HR marketing. Nagyvállalati tapasztalatai után az utóbbi 5 évben saját HR és fejvadász cégét vezeti. Rendszeres előadó.

 


Szervezetpszichológus, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, személyes vezetői konzulens, CMC

Torma Kálmán

TMT Consulting
Évtizedek óta foglalkozik saját vállalkozása, a TMT Consulting keretén belül vezetőkkel, szervezetekkel, hogy hogyan irányítsák munkatársaikat, miként alakítsák szervezetüket, hogyan és mire képezzék fiatal kollégáikat, és a vezetők, munkatársak hogyan küzdjenek meg munkahelyükhöz, munkájukhoz kapcsoló személyes gondjaikkal. Mindennapi munkája mellett egyetemeken oktat szervezetpszichológiát, vezetői tanácsadást, HR rendszerek kialakítását.

 


Tanácsadó szakpszichológus

Limpár Imre

#limparimre #100mondat
Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. „A siker tervezhető” és a „100 mondat, amely megváltoztatta az életemet” című könyvek szerzője. Credója: „Abban hiszek, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás és a változtatás.”

 


Pszichiáter

Dr. Bánki György

RS 12 Bt., pszichiátriai magánrendelés
Pszichoterápiával foglalkozó pszichiáter, publicista, író. Egyetlen önálló kötete „A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról”. Egyik alapítója a társadalmi érzékenyítést szolgáló Civil Csoport Hétvégének. Epizódszerepet játszott Sándor Pál „Vándorszínészek” című filmjében.

 


Coaching pszichológus, klinikai szakpszichológus, magatartás terapeuta

Kerekes Melinda

Skill Development
Közel húsz éve dolgozik nagyvállalati, illetve üzleti környezetben, felsővezetők, vezetők és munkatársak fejlesztésével. Az ELTE Pszichológia szakán végzett, szakvizsgáját a SE ÁOK-án tette, tanulmányai során elsajátította a tranzakcióanalízist, briefcoachingot, kognitív, séma, humanisztikus és családterápiát, coachingot a MCPE-nél. Coaching pszichológusként a rendszerszemléleti, a szervezetpszichológiai és a magatartástudományi megközelítést alkalmazom. Képes vagyok a vezetők sikerességét, önérvényesítését, döntéshozását hátráltató gondolkodási korlátokat, hiedelmeket beazonosítani és fejleszteni. Vezetők esetében kiemelten fontos területnek tartom érzelmi intelligencia fejlesztését.

 


Egyetemi docens

Sass Judit Ph.D.

Budapesti Corvinus Egyetem, Vezetéstudományi Intézet
Kutatási területek: szervezeti érzelmek, bizalom, stressz és klíma, oktatási területek: motiváció, érzelmek, tanulás, kognitív stílusok, tehetségmítoszok, felsőoktatás-menedzsment (tanulási eredmény alapú képzésfejlesztés, tehetséggondozás, kompetenciamérés).

 


Pszichológus, szervezetfejlesztő, life- és business coach, egyetemi oktató

Kis-Tamás Loránd

kistamaslorand.hu
2005 óta dolgozik a szervezetfejlesztés, a készségfejlesztés, az egyéni vezetésfejlesztés és az életvezetési, pszichológiai tanácsadás területein. Szakmai megközelítését áthatják a munka mellett végzett egyéb tevékenységek, mint a harcművészetek és az autentikus latin táncok. Egyetemen pszichológiát, gestalt megközelítést, szociálpszichológiát és coachingot oktat, valamint PHD kutatását végzi, témája a tudatos jelenlét és a fókuszált figyelmen alapuló kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben. Bár az idő nagy részében gyakorlati, fejlesztő munkát végez, megközelítésében a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak, a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését küldetésének tartja.

 


Pszichológus, coach

Dr. Répáczki Rita

BME GTK, repaczkirita.hu
Jelen lenni, reagálni, támogatni, fejleszteni – egyéneket, csoportokat, vezetőket. Munka- és szervezetpszichológusként, coaching pszichológusként ezeket tartja legfontosabb feladatának. Tanácsadói gyakorlati munkája mellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa, szakfelelőse. Több, mint 10 év coaching és vezetőfejlesztési tapasztalattal számos vezetőt és munkatársat segített elakadásaik megértésében, önismeretük és önreflexiójuk fejlesztésében. Kiemelt témái a vezetők fejlesztése, vezetőképző programok, a vezetői és munkatársi karrier előmenetel tervezése, a folyamat támogatása, valamint a szervezeti együttműködés és team munka támogatása.

 


Hálózatkutató, alapító, ügyvezető igazgató

Vicsek András

Maven7
A Maven7 társalapítója és innovációs vezetője. Több mint 20 éve foglalkozik HR-re és szervezeti problémákra fókuszáló megoldásokkal. A csapatával kifejlesztett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert az Egyesült Államoktól Ausztráliáig használják véleményvezérek azonosítására, szervezeti változások felgyorsítására és a belső együttműködések javítására.