OKTATÓK

Képzésünk során résztvevőink interaktívan tanulhatnak a szakma kiválóságaitól. Oktatóink között szerepelnek elismert munka- és szervezetpszichológusok, vezető tanácsadók, coach, fejvadász és pszichiáter szakember is.

Ügyvezető igazgató & senior tanácsadó, munka- és szervezetpszichológus, közgazdász

Füzér Gábor

Assessment Systems Hungary Kft.

Pszichológus és közgazdász, az Assessment Systems Hungary ügyvezető igazgatója. Szakterülete a személyiség, a vezetői identitás és vezető-csapat egymásrahatás. Nem tagadja, hogy hiába képzi és választja ki már évek óta a vezetőket, időnként ő maga is hibát vét vezetőként. Saját vezetői válságai sokat hozzátettek ahhoz, hogy megértse a vezetőket körülvevő jelenségeket, és hogy ne csak a nagyítón keresztül lásson rá egy-egy problémára.

 


Munkapszichológus, fejvadász

Földi Miklós Dániel

 


Szervezetpszichológus

Magos Anna

COVA

Szervezetpszichológusként és a COVA OD tanácsadójaként csapatokat támogat, hogy a hatékony együttműködés & a folyamatos fejlődést támogató szervezeti kultúra megvalósuljon. Szenvedélye a szervezeti hálózatkutatás, hogy holisztikus képet adjon a szervezet működéséről. Workshopjain reflexió mellé akció párosul.

Szervezetpszichológus, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, személyes vezetői konzulens, CMC

Torma Kálmán

TMT Consulting
Évtizedek óta foglalkozik saját vállalkozása, a TMT Consulting keretén belül vezetőkkel, szervezetekkel, hogy hogyan irányítsák munkatársaikat, miként alakítsák szervezetüket, hogyan és mire képezzék fiatal kollégáikat, és a vezetők, munkatársak hogyan küzdjenek meg munkahelyükhöz, munkájukhoz kapcsoló személyes gondjaikkal. Mindennapi munkája mellett egyetemeken oktat szervezetpszichológiát, vezetői tanácsadást, HR rendszerek kialakítását.

 


Klinikai szakpszichológus

Juhász Dániel

Klinikai szakpszichológus, aki elsősorban gyerekekkel, felnőttekkel, párokkal és családokkal végez terápiás munkát állami- és magánegészségügyben. Emellett egyetemi oktatásban is részt vesz óraadó tanárként. Érdeklődése középpontjában a kötődéselmélet áll, amelynek tanulmányozása, átadása és gyakorlati hasznosítása minden esetben célja bárkivel is dolgozik vagy amikor oktat. A Metronóm EFT-Műhely keretein belül Érzelem Fókuszú Terápiával foglalkozik, amely egy kötődéselméleten alapuló módszer és nagyszerű keretet nyújt ahhoz, hogy bármilyen emberi interakció tudattalan motívumai könnyebben azonosíthatók legyenek és ez az adott kapcsolat fejlődésének szolgálatába legyen állítható. Tapasztalatai szerint ezzel a tudással felvértezve lehetővé válhat, hogy más szemszögből nézzük a kapcsolati eseményeket és javítsunk az együttműködéseinken, akár magénéletünkben, akár munkahelyi közegeinkben, viszonyainkban is.

 


Közgazdász-viselkedéselemző, szervezetfejlesztési tanácsadó

Gábor Fanni

Az Üzlet és Pszichológia című szaklap alapítója és főszerkesztője tíz éven keresztül. Számos szakmai konferencia, workshop, képzés életre hívója, vezetője. Jelenleg szabadúszóként szervezetfejlesztési tanácsadó és munka- és szervezetpszichológus jelölt.

 


Tanácsadó szakpszichológus

Limpár Imre

#limparimre #100mondat
Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. „A siker tervezhető” és a „100 mondat, amely megváltoztatta az életemet” című könyvek szerzője. Credója: „Abban hiszek, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás és a változtatás.”

 


Munka- és szervezetpszichológus

Dr. Krasz Katalin

Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Ergonómia és Pszichológia Tanszék

Munka- és szervezetpszichológusként 2000 óta HR tanácsadóként, trénerként és szervezetfejlesztőként egyének, csoportok és szervezetek fejlesztésével foglalkozik kis-, közép- és nagyvállalatoknál, a közszféra és versenyszféra szervezeteiben egyaránt. Tanácsadói, tréneri feladatai mellett a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén adjunktusként dolgozik, ahol elsősorban munka- és szervezetpszichológiával kapcsolatos tantárgyakat oktat.

Munkáira jellemző a komplex megközelítés, a rendszerszemlélet és a testreszabott, a szervezeti, egyéni célokhoz, igényekhez és szervezeti kultúrához illeszkedő rendszerek, programok kidolgozása és megvalósítása. Fontosnak tartja a folyamatos önfejlesztést, önreflexiót, a szakmai hitelességet és az értékteremtést. Jellemző rá a pozitív szemlélet, a fejlődésbe vetett hit és az együttműködés, a rugalmasság.

 


Pszichiáter

Dr. Bánki György

RS 12 Bt., pszichiátriai magánrendelés
Pszichoterápiával foglalkozó pszichiáter, publicista, író. Egyetlen önálló kötete „A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról”. Egyik alapítója a társadalmi érzékenyítést szolgáló Civil Csoport Hétvégének. Epizódszerepet játszott Sándor Pál „Vándorszínészek” című filmjében.

 


Coaching pszichológus, klinikai szakpszichológus, magatartás terapeuta

Kerekes Melinda

Skill Development
Közel húsz éve dolgozik nagyvállalati, illetve üzleti környezetben, felsővezetők, vezetők és munkatársak fejlesztésével. Az ELTE Pszichológia szakán végzett, szakvizsgáját a SE ÁOK-án tette, tanulmányai során elsajátította a tranzakcióanalízist, briefcoachingot, kognitív, séma, humanisztikus és családterápiát, coachingot a MCPE-nél. Coaching pszichológusként a rendszerszemléleti, a szervezetpszichológiai és a magatartástudományi megközelítést alkalmazom. Képes vagyok a vezetők sikerességét, önérvényesítését, döntéshozását hátráltató gondolkodási korlátokat, hiedelmeket beazonosítani és fejleszteni. Vezetők esetében kiemelten fontos területnek tartom érzelmi intelligencia fejlesztését.