OKTATÓK

Leadership Masterclass

Vezető tanácsadó, tréner, üzleti coach

Pintér Henriette

Concordia Szervezet-és Vezetésfejlesztési Kft.

Eredetileg bölcsész végzettségű, innen vezetett az útja multinacionális nagyvállalati környezetbe, ahol HR területen szerzett több mint egy évtizedes tanácsadói, vezetői tapasztalatot, elsősorban a képzés-szervezetfejlesztés területén. Készülve egy új szakmai életszakaszra, tréneri és rendszerszemléletű üzleti coach képzettséget szerzett. Saját vezetői megélései, sikerei és kudarcai segítik abban, hogy empatikus támogatója legyen klienseinek. Kiemelt témája a vezetőképzés, azon belül speciális területe az első kinevezésüket megélő, kezdő vagy már tapasztalt, de új területre váltó vezetők strukturált felkészítése az új pozíció első hónapjaira. „Szerelemprojektként” reziliencia-fókuszú elvonulásokat szervez és vezet a Balaton-felvidéken.

 


klinikai- és egészségpszichológus, a Minder egészségprogram társ-alapítója

Logemann-Molnár Zsófia

Minder

Olyan szakember, aki nemcsak konkrét gyakorlatokat ajánl a fáradtság, rágódás, tehetetlenség, önszabotázs leküzdésére, de fontosnak tartja, hogy elmagyarázza, miért működnek ezek. Azt vallja, a pszichoedukáció része a viselkedés és érzelmi működés megértése- ez kulcsot ad nekünk ahhoz, hogy tudatosan változni tudjunk. Egészségprogramjának alapja a reális optimizmus, proaktivitás, saját hatékonyságba vetett hit, melyet a Hollandiában és az Egyesült Államokban töltött közel 15 év alapozta meg. 

Azokat a szervezeteket támogatja, ahol a vezetők szeretnének tudatosan tenni a kollégák mentális egészségéért és átlátják, hogy ez az alapja az elköteleződésnek, a sikeres együttműködéseknek és nem utolsósorban, a hatékony munkavégzésnek. 

 


Pszichológus, vezető tanácsadó

Puskár Ildikó

HDTeam
Szervezetben és szervezetekkel dolgozó pszichológusként tevékenysége fókuszában az egyéni, illetve kis- és nagycsoportos fejlesztések állnak. Kiemelt témái a kommunikációfejlesztés és a vezető támogatás. Ez utóbbihoz kapcsolódóan, a szervezetekben szerzett tapasztalataikra támaszkodva dolgozták ki 5 éve a Megtartó vezető programukat, amely azóta számos vezetőnek nyújtott gyakorlati segítséget abban, hogy motivált és elkötelezett munkatársi csapatot építsen és működtessen a szervezet céljaihoz igazodva.   

 


Limpár Imre

Tanácsadó szakpszichológus

Limpár Imre

#limparimre #100mondat
Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. „A siker tervezhető” és a „100 mondat, amely megváltoztatta az életemet” című könyvek szerzője. Credója: „Abban hiszek, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás és a változtatás.”

 


Munka és szervezet szakpszichológus, tréner, coach, tanácsadó, egyetemi adjunktus

dr. Kun Ágota

BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék

28 éve egyetemi oktatóként és kutatóként, ezzel párhuzamosan, 22 éve szervezeti tanácsadóként dolgozik. Az alkalmazott pozitív pszichológia hazai ismert és elismert szakértőjeként az utóbbi 10 évben a pozitív szervezetpszichológia szemléleti keretében végzi a gyakorlati-tanácsadói munkáját is: speciális szakterülete a munkahelyi jóllét és mentális egészség, a pozitív vezetés, valamint a pszichológiai kapacitás-tényezők fejlesztése.

A Pozitív Munka-Pszichológia kutatócsoport alapítójaként és vezetőjeként elsősorban a munkahelyi jóllét és boldogság, a karaktererősségek és a belső pszichológiai erőforrások vizsgálatával és fejlesztésével foglalkozik. Kutatási eredményeit a gyakorlati munkájában is folyamatosan hasznosítja, új módszertani eszközöket és programokat fejlesztve. Sok éves tapasztalata van munkahelyi jóllét és stressz-menedzsment programok, valamint a mentális egészséget támogató eszközök és programok kidolgozásában és megvalósításában.

A munkahelyi jóllét témájában jelenleg is több nemzetközi kutatási projektben vesz részt. Tanácsadóként, trénerként és coachként kifejezetten pozitív pszichológiai szemléleti keretben és eszközökkel dolgozik, ezzel támogatva az egyéni, a csapat és a szervezeti eredményességet, valamint a vállalati jóllét kultúra és vezetési szemlélet kialakulását.


Tréner, coach, HR stratégiai tanácsadó, egyetemi óraadó

Jekkel Orsolya

Orsolya diplomáit a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen szerezte, ahol jelenleg is oktat magyar és angol nyelven. 12 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik, melyet vállalati belső és külső tréneri feladatok ellátásával tett szert. A tréningek mellett vezetői coachinggal és HR statégiai tanácsadàssal foglalkozik.

Szakterületei: személyes hatékonyságfejlesztés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, csapatmunka- együttműködés fejlesztés, személyiségtípusok, kommunikációs technikák, generációs különbségek, vezetőfejlesztés, megküzdési stratégiàk.

 


Független márka és kommunikációs szakember

Kallós András

Vezette a The Coca-Cola Company Corporate Márka CSR rebrandingjét Atlantában a fenntarthatóság és diversety zászló alatt, dolgozott a MOL Group Diversity Stratégiáján illetve kezdeményezte a cégcsoportban az LGBTQ ERG (Employee Resource Group) létrhozását, dolgozott a The Coca-Cola Company LGBTQ ERG -ban és épitette a belső és nemzetközi kommunikációs platformokat és részt vett a Microsoft ERG kultúrájának épÍtésében is.

„Hiszem , hogy a Diverzitás és az Inkluzivitás nemcsak egy vállalalt vezetőségétől indulhat el mint folyamat, hanem alulról jövő kezdeményezés is lehet.

25 éves márkastratégia építő munkám alatt tapasztaltam, hogy a jó Employer Branding része ez a fajta kezdeményezés, ami egy belső szakmai folyamatot, tanácsadást és érdekképviseletet ad mind az érintetteknek, mind a HR és felső vezetői döntéshozóknak. Egy jól integrált ERG piaci előnyt ad a munkaerő megszerzésében, megtartásában és támogathat piaci fejlődést és piacismereti előnyöket is egy cég számára.”

Jelenleg a “Nyitottak vagyunk” vezetésével közössen dolgozik egy ERG Tool-kit létrehozásbán a magyar piacra.